Wat is het verschil tussen een peeling, lysing of scrub?

Bijzonder-Mooi-Wat-is-het-verschil-tussen-een-peeling-lysing-of-scrub.png
Bijzonder-Mooi-Blog-Wat-is-het-verschil-tussen-een-peeling-lysing-of-scrub.png

Een peeling bevat schurende stoffen en organische zuren en is geschikt voor de vette, grove huid, een huid met littekens, een verdikte hoornlaag, hyperpigmentaties, een vochtarme huid, milia (gerstekorrels) en comedones ( mee-eters ).

Een Lysing kan dezelfde stoffen als een peeling bevatten, met uitzondering van de schurende bestanddelen. In een Lysing staat de werking van enzymen voorop. Dit zijn eiwitsplitsende enzymen die ervoor zorgen dat de hoornlaag verdund wordt. Een Lysing is geschikt voor ieder huidtype en met name voor een oudere, verslapte huid, een huid met roodheden en actieve Acne.

Een scrub bevat alleen schurende bestanddelen en is geschikt voor een sterk verhoornde huid en een huid met littekens. Scrub is niet geschikt voor een oudere, verslapte huid, een huid met rondheden ( couperose), actieve Acne of een dunne, gevoelige huid.

Scrubben , exfoliëren of peelen geeft een onmiddellijk effect, een gezonde en stralende look en is een must voor een egale en glanzende huid. De milde Crystal Orange Cleanser van Cenzaa zorgt voor een perfect onderhoud en is zelfs geschikt voor de dagelijkse ochtendreiniging. Voor maximale huidverbetering en snel resultaat gebruik je de intensieve Microdermabrasion Polish of het Illuminating Mask.

Previous
Previous

MAYEE SKINCARE

Next
Next

SUNKISSED GLOW MET MARC INBANE