DS V- Line Collageendraden Bij Bijzonder mooi

Naarmate we ouder worden, begint het collageengehalte in onze huid steeds meer af te nemen waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden. Collageen zorgt namelijk voor het volume en de elasticiteit van onze huid.

De Collageendraad behandeling is DE anti-aging behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en je huid verstevigt, verstrakt en opvult! Met de Collageen draadlift behandeling maak ik gebruik van een speciale collageendraad, in combinatie met het revolutionaire stamcel serum zakt de collageendraad diep in de huid. Het collageen wordt weer opgebouwd/opgevuld en het eigen collageen wordt gestimuleerd. De behandeling is geheel pijnloos want er worden geen naalden of injecties gebruikt.

De Collageendraden kunnen worden toegepast in het hele gelaat, maar ook lokale behandelingen zijn mogelijk, zoals neus/lippenplooi, voorhoofd, rondom de ogen, bovenlip en zelfs de handen!

Er is na 1 behandeling direct al resultaat te zien, dus heb je een feestje of bruiloft kan dit al een mooie boost geven voor de huid. Maar voor het beste (langdurig) resultaat is het volgen van een kuur van minimaal 3 a 4 keer en eventueel in combinatie met microneedling of voorafgaand een PRX-T33 Peeling of Biomicroneedling aan te raden!

Ook kun je het speciale Collageendraad masker ( Skin Barrier Control Mask) boeken. Dit is een liftend masker en maakt de huid strakker en lift. met name de champagne wangen, kaaklijn, neuslippenplooi en gezichtscontouren! ideaal voor als je snel resultaat wilt voor bijvoorbeeld een feestje.

een kuur heeft een interval tussen de 10 tot 14 dagen. Aangezien de huid tijd nodig heeft om collageen aan te maken is onderhoud een keer in de zes of acht weken aan te raden. je kunt dan bijvoorbeeld losse draden toevoegen aan je bestaande behandeling.

Het resultaat is afhankelijk van de leeftijd, leefstijl en de conditie van de huid.

voor meer informatie mag je mij altijd een mail of whatsapp berichtje sturen!

Previous
Previous

PRX - T33 Skinbooster

Next
Next

MAYEE SKINCARE